Nëse jeni viktimë apo dëshmitar/e e dhunës, mund të
kërkoni ndihmë apo të lajmëroni rastin në SOS linjën falas:
0800 11112

Kampanja

Video

Nëntor, 24 2013

Ngrite zërin kundër dhunës ndaj grave

Video e fushatës i thërret të gjithë të ngrisin zërin kundër dhunës ndaj grave. Shikoje dhe ndaje me shokë e shoqe.

Fillimi fushatës

Nëntor, 25 2013

FILLIMI FUSHATËS

  Prishtinë, 25 nëntor 2013 – Me rastin e ditës ndërkombëtare për eliminimin e dhunës ndaj grave (25 nëntor), Koordinatori i kombeve të bashkuara për zhvillim, Andrew Russell, zyrtarisht e ka hapur fushatën për 16 ditët e aktivizmit kundër dh...

Kalendari i aktiviteteve